HTML

Pénzfa

A vásárlásaim után készpénzt kapok vissza, közben segítem a kis-közép magyar cégeket azzal, hogy náluk vásárolok terméket és szolgáltatást.

Friss topikok

  • Pénzfa: Köszönöm a hozzászólást. Sajnálom. Egyetértek, az SN aligha folytathatja működését. A tagok befiz... (2010.04.23. 17:39) Vége
  • Kalmár: @Pénzfa: Annyi baj legyen. Nálam szakmai ártalom, hogy legyen itthon pár tucat pálinka, majd csak ... (2010.03.28. 22:16) Rövid mérleg a ScienNet kapcsán
  • IGe: @Pénzfa: "A "ScienNet-csoda" Hazánk vezető vásárlói közössége. MLM típusú szervezetben toborozza ... (2010.01.21. 08:48) Hallgattassék meg a másik fél is
  • Kalmár: Sajnos mindenképpem így van. Ha bűnösek ha nem. Pár hónapja írtam neked, hogy azt várom ettől, hog... (2009.12.30. 09:15) Sciennet-Volksbank közös bankkártya!
  • Pénzfa: Szia Kalmár! Aki nem látja át teljesen az SC működését, az rövid távon csak a jogokat látja. Jog... (2009.11.04. 20:19) Ennyire gazdagok vagytok?

Linkblog

2009.09.01. 23:00 Pénzfa

Sciennet-Volksbank közös bankkártya!

Címkék: vásárlás magyar bolt kedvezmény bankkártya classic visa sciennet volksbank electron

Ma mérföldkőhöz érkezett a Sciennet törzsvásárlói klub. Kész lett a Volksbank-Sciennet közös Visa Classic és Visa Electron bankkártyája. Erre vártunk már hónapok óta. Miért?

Mert ezután már végképp nem lehet állítani olyan blődséget, hogy a törzsvásárlói klub piramisjátékot szervez. Azok az állítások is pehelykönnyűvé vállak, hogy a Sciennet majd kivonul az emberek pénzével az országból. Ezt már nem csak a letéti számla cáfolja ezentúl, hanem az is, hogy a közös bankkártya fejlesztése, engedélyeztetése során olyan ellenőrző procedúrán esett át a cég, amit kevés vállalkozás mondhat magáénak. A Sciennet megmérettetett és komolynak találtatott!

Az új számlanyitók már automatikusan az új kártyát kapják, a régebben számlát nyitottaknak igényelni szükséges a cserét a Volksbanknál!

Tudjátok mennyi a Volksbanknál a Sciennetes törzsvásárlók számlavezetési díja? 50 forint. Azaz ötven magyar forint. Ennél jobb kondíciót jelenleg nem ismerek a piacon.

Miért érdemes használni a hétköznapi vásárlások során a Visa Classic vagy a Visa Electron bankkártyát? Mert az árengedmények így automatikusan jóváíródnak Neked! Ha Sciennet-Volksbank közös fejlesztésű bankkártyával fizetsz, akkor nem szükséges az ID azonosító számod bediktálni a Termékpartnernek!

Vagyis, fontos, és lényeges, hogy ha csak lehet, magyar cégekhez, boltokhoz járjatok hétköznapi árukat vásárolni. Miért? Mert a magyar cégek itthon adóznak, amiből kátyúzni lehet, amiből orvosi ellátást finanszíroznak, amiből iskolákat, óvodákat tartanak fenn. Ha oda visszük hozzájuk a pénzünket, akkor talpon maradhatnak. Ha talpon maradhatnak, és sokan megyünk hozzájuk vásárolni, akkor fejlődhetnek. Ha fejlődhetnek, akkor munkahelyeket fognak teremteni. És visszaerősödik végre a középréteg. Miért fontos ez? Mert így nem megy gallyra az ország. Azért fontos.

Jelenleg 388.000 ember tagja a Sciennet törzsvásárlói klubnak. Kb. 15.400 boltban lehet vásárolni. Nagyon sokan vásárolnak is a termékpartnereknél. Ez fantasztikus! Bankkártyát használva még könnyebb lesz vásárolni. Na ez az igazán fantasztikus!

A másik újdonság, hogy végre megújult a Sciennet honlapja. Összeszedettebb lett. Már fontos volt az újítás. A leglényegesebb, hogy kulcsszavas és egyben irányítószámos keresést alkottak a programozók. Ráadásul a keresőmotort úgy alkották meg, hogy a legmagasabb árengedményt adó termékpartnerek vannak legelöl, majd a csökkenő árengedmény szerint sorolja fel az üzleteket, szolgáltatásokat. Választani lehet, hogy a településhez, ahol élünk, hány kilométeres körzetben hozza fel a termékpartnereket. Így, ha az otthonunktól járunk a munkahelyünkre, meg tudjuk nézni, hol célszerű bevásárolni. Vagy, ha például kirándulni megyünk, meg tudjuk nézni, hogy a kirándulásunk útvonalában hol tudunk betérni ebédelni, hol érdemes megszállni, hol érdemes tankolni, ha bármit kell menet közben vennünk, hol tegyük meg.

Fantasztikus!

Mire vártok még?

Mikor regisztráltok? :)

Nem kell, hogy feltétlenül hozzám, bizonyára ismerőseitek között is vannak már törzsvásárlók, akik meg tudnak tanítani benneteket okosan, tudatosan vásárolni, vagy plusz pénzt keresni. Úgy vásároljatok, hogy nektek is megérje, és csengő forintokat kapjatok tudatos döntéseitekért cserébe!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://penzfa.blog.hu/api/trackback/id/tr391354342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kalmár 2009.11.26. 16:25:45

Ajjaj

Utálom, hogy igazam van.
Remélem nincs bajod.

Pénzfa 2009.12.15. 00:37:17

@Kalmár:

Szia Kalmár!

Kérlek, még ne mondd, hogy igazad van-volt. Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet.

Beszéltem adószakértővel is, azt mondta, aki kicsit is ért hozzá, az tudja, hogy ez nem adócsalás.
Várunk.

Nincs bajom, mert nem követtem el törvénytelenséget.

Mint olvashattad a bejegyzéseimből, ésszerűen, kedvezményekért cserébe tanítottam vásárolni az embereket, és olyan boltokba és szolgáltatókhoz jártam vásárolni, ahol az élet minden területén kedvezményt kaptam.

Ha a kedvezmény adás adócsalás lenne, akkor a körúton minden boltot be kéne zárni...

Kalmár 2009.12.30. 09:15:24

Sajnos mindenképpem így van.
Ha bűnösek ha nem.
Pár hónapja írtam neked, hogy azt várom ettől, hogy bekerül a tv-be nagy botrányként, azzal, hogy piramis játék volt és eltűnt a pénz.
Most azt hallom, hogy állitólag a csúcson lévőknek kifizettek mesésé pénzeket, az adó eltünt és az előre foglalózók pénze is tisztázatlan.
Ezek után bármi lesz nem működhet tovább a Sciennet. Teljes a hitelvesztés.
Bár sosem értettünk egyet, azt hiszem ezt nem vitatod.
Az hogy bűnösök e vagy nem, egy új fejezet.
Gondoltam, hogy büntető jogilag nem vagy bajban, inkább arra gondolok, hogy ne maradjon sok pénzed bent.

Továbbra is kivánok minden jót, szerettem veled levelet váltani. Ha nem veszed tolakodásnak, néha írnék neked erről-arról.
süti beállítások módosítása