HTML

Pénzfa

A vásárlásaim után készpénzt kapok vissza, közben segítem a kis-közép magyar cégeket azzal, hogy náluk vásárolok terméket és szolgáltatást.

Friss topikok

  • Pénzfa: Köszönöm a hozzászólást. Sajnálom. Egyetértek, az SN aligha folytathatja működését. A tagok befiz... (2010.04.23. 17:39) Vége
  • Kalmár: @Pénzfa: Annyi baj legyen. Nálam szakmai ártalom, hogy legyen itthon pár tucat pálinka, majd csak ... (2010.03.28. 22:16) Rövid mérleg a ScienNet kapcsán
  • IGe: @Pénzfa: "A "ScienNet-csoda" Hazánk vezető vásárlói közössége. MLM típusú szervezetben toborozza ... (2010.01.21. 08:48) Hallgattassék meg a másik fél is
  • Kalmár: Sajnos mindenképpem így van. Ha bűnösek ha nem. Pár hónapja írtam neked, hogy azt várom ettől, hog... (2009.12.30. 09:15) Sciennet-Volksbank közös bankkártya!
  • Pénzfa: Szia Kalmár! Aki nem látja át teljesen az SC működését, az rövid távon csak a jogokat látja. Jog... (2009.11.04. 20:19) Ennyire gazdagok vagytok?

Linkblog

2009.08.13. 17:03 Pénzfa

Mi a teendő akkor, ha

Címkék: online kedvezmény forint vásárlási utalvány sciennet foglaló

Egyik kedves csapattársamtól jött az alábbi kérdés. Mivel aki elkezdi használni hétköznapi vásárlásai során ezt a zseniális rendszert, találkozik majd ilyennel is, olyannal is vásárlásai során, és a kérdése sokakat érint, közzéteszem a levélváltásunkat. 

 "Szia Móni!

Légyszíves mondd meg nekem, hogy mi a teendő akkor, ha a termékpartner nem írja fel sehova az adataimat, azt mondta, hogy itt utalvánnyal szoktak fizetni, és nekem kell elvinnem a számlámat a központba.Ez a Villányident Fogászat, és előre soha nem tudom, mennyit fogok fizetni - kivéve a fogtechnikai dolgokért - úgyhogy az utalvány legtöbbször nem működik.Azt sem tudom, hogy mennyi időn belül kell eljuttatni a számláimat a központba. (Valahol azt olvastam, hogy e-mailben is el lehet küldeni.)Nem egy nagy összeg, a kettő együtt 4.500.- Ft (5%-ot ad), de még sokszor kell majd mennem, és nem akarom otthagyni náluk ezt sem, és lesz ez még jóval nagyobb összeg is.

Köszi szépen!

Csilla"

Szia Csilla!
 
A fogászat nem jól tudja. Semmit nem kell neked elküldened a központba. Ez kb 8 hónapja így van már! Neki kötelessége rögzíteni a Te vásárlásod tényét a saját webirodájában. Ennyi a dolga. Neked meg az, hogy add oda a TV kártyádat amikor fizetsz. Hívják fel azt a TP Referenset, aki csatlakoztatta őket!


Egyébként tényleg egyszerűbb, ha utalvánnyal fizetsz.  
Az utalvány minden esetben működik, ha azt beszéled meg velük. Tehát: előre mondja meg pontosan mennyibe fog kerülni a beavatkozás! Ezt a fogorvosok igenis tudják. A Madách Dentálnál is tudják, máshol is. Megnézi a fogaid állapotát, és megbeszéli veled mire van szükséged, mit enged a pénztárcád és az mennyibe fog kerülni.
 
Tehát. Megmondja mennyi lesz alkalmanként a beavatkozás összege. Ha utalvánnyal fizetsz, minimum 5000 forintért kell 100%-kos utalványt kikérned. Ezt viszont 5 részletben használhatod fel, és 3 éved van rá, hogy felhasználd! Ha maradványérték keletkezik, akkor a TP-nek kötelessége ráírni a Te utalványodra mennyit fizettél, mennyi maradt. A következő kezelésnél majd felhasználod azt is, csak vidd újra magaddal az utalványod!

Az utalványt a következőképpen kell rendelni:

 
Először az Ajánlói oldaladon/Keresés menüben kikeresed a Villányident Fogászatot. Belépsz a TP saját oldalára, megnézed mennyi a TP-nek az ID kódja. Ez  legfelül van az oldalán. H betűvel kezdődik, mint a Törzsvásárlóké. Kimásolod a számot, vagy kiírod egy papírra.
 
Belépsz a saját webirodádba/Új utalvány rendelés. (Itt foglalóztunk is.) A legfelső téglalapba beírod a TP ID kódját. Alul a kis négyzetet kipipálod. Utána jobbra lent, tovább. Ezt követően ellenőrzöd, hogy Te akarod rendelni,  a Villányidentbe az utalványt, jobbra lent, tovább. Ha a Foglaló van bepöttyözve, akkor az alatta lévő 100%-kos utalványt pöttyözd be. Tovább. Utalvány értéke: beírod fillérre pontosan az összeget, amit megbeszéltetek. Ez minimum 5000 forint kell legyen!!!! Alá téglalapba beírod, hogy fogászati kezelés. Alatta a téglalapban az első kérdés: Fel akarja-e használni a foglalóját? IGEN!!!! (Így kezded elkoptatni a befizetett foglalóidat!), alatta téglalap szükséges összeg kiszámolása, arra klikkelj rá. Tovább. Ellenőrzés, Tovább. Kapsz egy e-mailt az e-mail címedre, hogy a Volksbanknál vezetett számlára utalj át ennyi pénzt. Átutalod, vagy befizeted a legközelebbi Volksbank fiókban. FIGYELJ MAJD A MEGJEGYZÉS ROVATRA! Aztán ahogy megjött a pénz, azonnal kapsz egy e-mailt az SC-től. Az Utalványod a saját Webirodádban, a Lekérdezések menüpontban az Utalványok menüben találod. Azt nyomtasd ki.
 
Ahogy bejött a pénz az SC-hez, éjfélkor gyűjtik a 100%-kos utalványokat, másnap elindítják a Villányident felé az átutalást. Banki átutalás függvénye, de ált 2-3 nap alatt ott van náluk a pénz.
 
Miért jó online utalvánnyal vásárolni? Mert csak először ilyen bonyolult,  a megrendelés folyamata, utána nagyon gyors, és! azonnal a számládra utalják a kedvezmény összegét, nem kell várnod egy hónapot, amíg megjön a pénzed. Ráadásul a befizetett foglalóidat is elkezded felhasználni, mégis a jogfádban marad a jog, amit érte kaptál. Az meg ugye pénzt és vásárlási utalványokat hoz neked, ha továbbmeséled a lehetőséget másoknak.
 
Ha bonyolultnak tűnik, akkor gyere el a klubba, és megmutatom. Egyszer kell csak megmutatni, utána tudni fogod profin.
 
Amikor már lesz pénzed az utalvány számládon és a vásárlási utalvány számládon, akkor nagyon egyszerű lesz, mert abból fizethetsz. Nem kell a Volksbankba bemenni befizetni. Nincs macera, kb 3 perc az egész.
 
Remélem tudod használni az infót!
  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzfa.blog.hu/api/trackback/id/tr781307411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása